دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Mon 6 May 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سخن وزیر شنبه ۶ آذر ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۱:۰۰:۱۶

وزیر نفت:
دانشگاه‌ها در مباحث فنی قراردادهای نفتی حاضر باشند

ایران دریلینگ: وزیر نفت گفت: در قراردادهای جدید نفتی که منعقد خواهد شد، گروه دانشگاهی مرتبط با هر میدان باید در مباحث فنی اجرای قرارداد حضور داشته باشند تا ایران در کار مهندسی مخزن توانمند شود. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل  ازشانا، بیژن زنگنه در دیدار با مدیران ٩ دانشگاه، وضع قراردادهای مطالعات علمی - فناورانه میدان‌های نفتی منتخب را بررسی و اظهار کرد: شرکت‎های فرعی شرکت ملی نفت ایران با تساهل با دانشگاه‎ها کارکنند. وزیرنفت بر نقش دانشگاه‎ها در قراردادهای جدید نفتی که برای توسعه و افزایش بازیافت از میدان‎های نفت و گاز امضا می‌شود، تاکید کرد. زنگنه با بیان این که مقدار افزایش بازیافت کنونی از میدان‎ها شایسته کشور نیست، تصریح کرد: حفر چاه، احداث خط لوله و واحد بهره‌برداری را ما خوب بلدیم، اما درباره افزایش بازیافت، ضعف و نقص دانش داریم.

به گفته وی، باید ثروت کشور را از این طریق افزایش دهیم و افزایش بازیافت را به یک مطالبه ملی تبدیل کنیم. وزیرنفت تصریح کرد: اهداف این طرح‌ها، افزایش درآمد کشور از طریق افزایش تولید است که امیدواریم از طریق قرارداد با دانشگاه‌ها بتوان در این راه قدم گذاشت زیرا کمک به دانشگاه‌ها وظیفه ملی ماست و با روحیه و اعتقاد باید از این ظرفیت‎ها حمایت کرد. این دیدار با حضور روسا، معاونان پژوهشی و مجریان طرح‎های مطالعه میدان‎های نفتی از دانشگاه‎ها، محمدرضا مقدم، معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مدیران عامل شرکت‎های فرعی مرتبط و دیگر مدیران ستادی وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران برگزار شد. محمدرضا مقدم در ابتدای این دیدار، گزارشی از پیشرفت طرح‎ها و اصلاحات صورت گرفته در قراردادهای فی مابین بر اساس تصمیم‎های نشست پیشین در حضور وزیر نفت ارائه کرد.

پس از ارائه این گزارش، نمایندگان همه دانشگاه‌ها گزارشی از روند پیشرفت قراردادهای خود و مشکلات و تنگناها ارائه کردند و با حضور شرکت‎های طرف قرارداد این مسائل بررسی و تصمیم‎های لازم برای سهولت کار گرفته شد. دانشگاه‎ها از تغییر ساختار قرارداد به نتیجه محور استقبال کردند و اذعان داشتند که این امر و تشکیل کمیته راهبری برای پیشبرد کار بسیار راهگشا بوده است.سازمان حفاظت محیط زیست بر نحوه ساخت این مجتمع نظارت خواهد کرد؛ ضمن این که استانداردهای لازم هم رعایت ‌‌می‌شود. مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ساخت این مجتمع را اتفاق مه‌‌می‌در حوزه زیست محیطی منطقه ‌‌می‌داند. مجتمع بازیافت پسماندهای ویژه کشور در محدوده منطقه ویژه پارس احداث می‌شود و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مدیریت این مجتمع را بر عهده دارد.

یوسفی با اشاره به این که چند گروه سرمایه‌گذاری برای ساخت مجتمع بازیافت با آخرین فناوری‌های روز دنیا در این منطقه اعلام آمادگی کرده‌اند، تصریح ‌‌می‌کند: سالانه بیش از ٥٠ هزار تن پسماند در این مجتمع بازیافت خواهد شد. ظرفیت مجتمع متناسب با نیازهای منطقه پس از اجرای طرح‎های توسعه فازهای میدان گازی پارس جنوبی و مجتمع‌های پتروشی‌‌می‌افزایش خواهد یافت. پسماندهای ویژه شامل مواد اشتعال‌پذیر، مواد با درجه س‌‌می‌بالا و . . . می‌شود. مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی گفت: ظرفیت بازیافت پسماند در این مجتمع ‌‌می‌تواند به ١٠٠ هزار تن افزایش یابد و برای تصمیم‌گیری درباره ساخت و نحوه فعالیت این مجتمع، کمیته‌ای از وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، منطقه ویژه پارس و سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل خواهد شد. تعدادی از شرکت‌های خصوصی هم اکنون برای ساخت این مجتمع اعلام آمادگی کرده‌اند، یوسفی با این حال داشتن فناوری بالا، تجربه کاری و شاخص‌های بالای فنی و اجرایی را از مهمترین معیارهای انتخاب شرکت سرمایه‎گذار در این زمینه ‌‌می‌داند.



  کد خبر : 1540
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :